Nieuws & TipsAanbiedingen

Verschillende merken, verschillende keeperhandschoenen. Allemaal met hun eigen kenmerken en specialiteiten en allemaal net even anders dan de rest. Welke nu te kiezen?

 

Uitgangspunt voor het kiezen van een goede keeperhandschoen moet voor het grootste deel je eigen voorkeur zijn. Jij voelt zelf als beste, welke keeperhandschoen beter bij je past. De keeperhandschoenen moeten je als het ware als gegoten zitten en je het zelfvertrouwen geven dat je alle ballen kunt tegenhouden. 

 

De Ultimate Grip van Stanno is een professionele handschoen met supersoft profi foam. Dit model heeft onder andere aan de bovenzijde geribbeld foam voor het stompen van de bal. Klik op Ultimate Grip voor meer informatie. Al zocht u een handschoen met fingersave, dan is de Fingerprotection Junior uitstekend. Is uw zoon of dochter een beginnende keeper maar is hij of zij wel ambitieus, kijk dan eens bij de 007 Junior. Deze handschoen is verwerkt met het Rollfinger systeem. Dit vergroot het foam oppervlak en geeft daardoor een optimale grip op de bal. De 005 en de 006 zijn handschoenen voor een beginnende keeper. Deze modellen zijn verwerkt met soft foam aan de binnenzijde voor een optimale grip.

 

Dan hebben we nog de Rucanor handschoenen. Het model G-101 is verwerkt met synthetisch rubber en een polyester voering. De G-110 is alleen verwerkt met een schuimlaag van 3 mm.